Valpar

Valpar

För mig som uppfödare känns det viktigt att kunna leverera en valp ur en kull som passar de olika familjernas förväntningar, och att välja en individ med optimala förutsättningar. Jag hoppas att man väljer mig som uppfödare för att jag har ett genuint engagemang, för att jag intresserar mig för exteriör, hälsa, mentalitet, och för att jag värnar om genetisk variation. Här kan du läsa mer om hur jag tänker kring avel på lagotto. Kort sagt, jag försöker leverera en så bra valp som möjligt, och försöker finnas där för mina valpköpare. För att valparna ska få så bra hem som möjligt, ställs särskilda krav på dig som valpköpare. Detta är till exempel att HD-röntga, göra BPH samt erbjuda valpen ett aktivt hem.

På grund av många förfrågningar  prioriterar jag dig som har tidigare djur/hund/tävlingserfarenhet och/eller ambitioner att arbeta aktivt. 

Är du intresserad av att köpa valp från Galottens? Läs igenom mina råd till valpköpare. Maila mig på familjenbraa@gmail.com. Jag bekräftar alla mail jag får. Svara gärna på följande frågor i mailet:
Telefon:
Var bor ni?:
Vad är er tidigare hunderfarenhet? Har ni fostrat någon hund själva tidigare? I så fall, vilken ras? Vad gjorde/tränade ni med den/de hundarna?:
Varför är ni intresserade av lagotto? Har ni personlig erfarenhet av rasen?:
Varför är ni intresserade av just mig som uppfödare?:
Vad tänker ni att er lagotto ska få som arbetsuppgift?:
Önskar ni en tik eller hane?:
Hur ser er familjesituation ut?:
Hur arbetar ni/hur många timmar är ni hemifrån? :
Var ska er lagotto vara under er arbetsdag?:
Hur tänker ni runt pälsvården på lagotto? Och hur inlästa är ni på rasens hälsa?:
Kommer ni att höftledsröntga er hund? :
Kommer ni att mentalbeskriva er hund?:
Samtycker ni till att Galottens kennel samlar in och behandlar mina uppgifter i enlighet med GDPR?:

brun valp